Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rasmussentagogbyg.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rasmussentagogbyg.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Om os

Hvem er Rasmussen Tag & Byg?

Mit navn er Christer Rasmussen. Jeg er tømrer- og snedkermester. Derudover er jeg også byggeleder og tagekspert.

Vi er specialister i reparation eller udskiftning af tage, døre, vinduer og termoruder – med fokus på energibesparelser og bedre indeklima. Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde og kan også hjælpe dig til et nyt flot køkken eller badeværelse.

Uanset om du er bekymret for varmeregningen, eller bare gerne vil have at dit hus er i orden, så kan vi hjælpe dig. Vi er tilmed specialister i reparation eller udskiftning af tage, døre, vinduer og termoruder – med fokus på energibesparelser og bedre indeklima.

Vi er de bedste håndværkere nord for alperne. Vi bestræber os på at være de bedste hver eneste dag. Vi har 5 års total håndværkergaranti på alt, hvad vi udfører.

Dvs. at der er 5 års total garanti på materialer og arbejdslønnen. Når du handler med os, er der ingen gebyrer eller administrationsbidrag, og der er heller aldrig nogen kørselsomkostninger eller tillæg.

Kontakt os

Vil du have et gratis hustjek eller har du et byggeprojekt? Kontakt Rasmussen Tag & Byg.

Not readable? Change text.