Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rasmussentagogbyg.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rasmussentagogbyg.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Rådgivning

Dagslysrådgiver

Som VELUX-dagslysrådgiver sikrer vi mere dagslys og bedre indeklima i din bolig. Vi har særlige kompetencer i forbindelse med VELUX ovenlysløsninger.

Som VELUX-dagslysrådgiver har vi gennemført et uddannelsesforløb i samarbejde med VELUX Danmark A/S. Du kan derfor trygt regne med kompetent og faglig rådgivning om mulighederne med VELUX ovenlysløsninger i netop din bolig. Vi kan bl.a. rådgive dig om følgende:

  • dagslysets betydning for øget trivsel indendørs
  • bedre ventilation der sikrer et godt indeklima
  • den energimæssige betydning
  • placering af ovenlysløsningerne i husets rum
  • valg af de bedst egnede produkter og tilbehør

Energivejledning

Er du boligejer eller ejer af en større bygning? Og vil du gerne spare på energiforbruget – både af hensyn til miljøet og din økonomi? Så er en energivejleder din oplagte håndværker.

Vi er specialister i at udførelse af bygge- og installationstekniske energirenoveringer. Vi giver dig også gerne en helhedsvurdring af din bygning og vejleder omkring hvilke tiltag, der vil give dig de støreste energibesparelser.

Kontakt os

Vil du have et gratis hustjek eller har du et byggeprojekt? Kontakt Rasmussen Tag & Byg.

Not readable? Change text.